Cart Total Items (0)

Winkelwagen

Schouwen Duiveland

Aanstaande zondag vindt de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland plaats. Deze wedstrijd bestaat al langere tijd als jeugdwedstrijd. Maar dit jaar heeft de organisatie er voor gekozen om er een compleet weekend van te maken, voor alle categorieën.

Bij Zeeland denk je misschien niet meteen aan mountainbiken, maar in de bossen van de Kop van Schouwen ligt een parcours met singletracks, steile klimmetjes en technische afdalingen. Dat klinkt ons als muziek in de oren, genoeg redenen dus om naar Zeeland te gaan! Het weer ziet er prima uit voor de komende dagen, alle ingrediënten voor een mooie dag biken zijn dus aanwezig.

Namens MTB Team Grinta – Bestrating.nl starten Micha Gankema, Tim de Jong, Tycho Dijkstra en onze Masters Cees van Zanden, Benny Gankema en Anne Jan Dekker in hun tweede wedstrijd van het seizoen. Tim Smeenge is er niet bij, hij kiest voor extra uren trainen om zich verder voor te bereiden op de andere wedstrijden van dit seizoen.

 

De Masters rijden ’s ochtends hun wedstrijd over 75 minuten. ’s Middags is de beurt aan de Elite/Beloften. Zij rijden een wedstrijd over 95 minuten. Succes mannen en hou rekening met de zomertijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *