Cart Total Items (0)

Winkelwagen

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” custom_padding=”35px|0px|54px|0px” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ custom_padding=”0px|0px|27px|0px” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Tekst” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

De afgelopen weken leuke mooie duur ritjes gehad met het team om ons voor te bereiden om op Zaterdag 7 september naar Norg te gaan. Elk jaar wordt in Norg voor dik 1800 man de Veldslag om Norg georganiseerd.

Om half 10 klonk het start signaal voor de eerste wave, Voor sommige van onze renners was de start super en bij de ander ging het wat moeizamer.
Iedereen kon mooi voorin mee komen of kon mooi naar voren rijden. Het tempo van de kop lag erg hoog en dat zorgde er al snel voor dat het veld in groepen werd verdeelt. Micha kon mee gaan met de kop groep, daar achter in de tweede groep wist Tim zijn plek te vinden gevolgd door onze andere renners die langzaam aan steeds dichter naar de groep wisten te rijden.

Op ongeveer 35km ging het voor Bryan eventjes mis, hij en een andere renner kwamen even in contact met elkaars fietsen. Dit veroorzaakte 2 losse spaken in het voorwiel van Bryan. Even rustig aan gedaan maar wel weer op de fiets en zijn weg vervolgd.

Na 50km kwamen we door in Norg, Micha was nog mooi onderweg voorin het veld maar moest de kopgroep verlaten op de single tracks, hij kreeg al snel versterking van 2man achter hem. Rick, Tim en Otto reden met z’n 3en rond de 16e positie. Tycho besloot hier zijn rit te beeindigen.

Helaas reden Rick, Tim en Otto verkeerd waardoor ze een aantal plekken terug zakten.

Op ongeveer 75km kwamen we bij de “bergen” van Kloosterveen. Tim kreeg hier erge kramp en moest de aansluiting op Rick en Otto laten gaan en besloot te stoppen omdat de pijn te erg was om verder te gaan. Ook Sven kreeg last van kramp en liet een aantal plekken schieten door even rustig aan te doen, hij probeerde nog aan te halen bij een groepje waar hij eerder al bij weg was gereden maar dit wou helaas niet meer.

Na 100km en een mooie tijd van 03:26:14 wist Micha op de 9e positie over de finish te komen, gevolgd door Rick op de 34ste plek en ongeveer 5 minuten daarachter Otto en Sven. Bryan kwam na 3:44:30 over de finish op een 66ste plek ondanks 2 losse spaken. Benny, Cees en Anne-jan wisten binnen 6 minuten van elkaar over de finish te komen.

Nadat alle renners met een tevreden gevoel over de finish waren gekomen was het tijd om terug te gaan naar de tent.
Bij de tent aangekomen stromen de Grinta Business Cycling leden ook binnen en het buffet kan worden geopent.
Prachtig netwerk en leuke ondernemers, maar  het fietsen op de mtb stond vanmiddag op 1.
Allen bedankt voor inzet rondom het team, samen sterk!

Komend weekend zullen een aantal van onze renners aan de start staan in Wetter 💪🏻

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”1695,1687,1690,1696,1691,1692,1693,1698,1699,1700,1701,1702″ fullwidth=”off” posts_number=”4″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” auto_speed=”7000″ admin_label=”Galerij” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_width=”1px” border_style=”solid” disabled=”off”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *