Cart Total Items (0)

Winkelwagen

Wat goed is komt snel. Een seizoen geleden starte MTB Team Grinta bestrating.nl met als doel talentvolle renners door te ontwikkelen tot de mondiale top. En 11 maanden later staat het management al voor een onvoorziene uitdaging; ontwikkel een shirt voor een Europees Kampioen. Afgelopen zondag liet Jasper Ockeloen zich voor de tweede maal in zijn carrière kronen tot Europees Kampioen Beachrace.

Ockeloen komt vanaf 1 januari uit voor MTB Team Grinta bestrating.nl en reed de wedstrijd dus nog in het shirt van zijn huidige werkgever. De vreugde is er niet minder om binnen het team. Met een flinke versnelling in de laatste strook richting de pier van Schevingen wist Ockeloen zijn concurrenten op achterstand te zetten. Vanuit een grote achtervolgende groep eindigde Robbert de Nijs als tweede voor Ronan van Zandbeek.

Door de focus meer te verleggen naar de mountainbike zal Ockeloen volgend jaar onder andere deelnemen aan de WorldCups in Altstadt en Nove Mestro. Ook is hij al geplaatst voor het WK Marathon. Ockeloen is bij het team gehaald als sparringpartner en inspirator van de talentvolle renners. Nog voor hij het shirt van MTB Team Grinta bestrating.nl om de schouders heeft, vult hij deze rol al met verve in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *