Cart Total Items (0)

Winkelwagen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Met Bestrating.nl hebben we een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Bestrating.nl is gevestigd in Assen en levert alle soorten bestrating en tegels aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf is in 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier op het gebied van bestratingen.

Bestrating.nl is hoofdsponsor geworden omdat ze geloven in het project en de ambities van het MTB-team. Bestrating.nl wil graag bijdragen aan het ontwikkelen en ondersteunen van fietstalent in de regio. Daarnaast is het bedrijf op zoek naar landelijke exposure en wil men met ons meegroeien.

Het spreekt voor zich dat wij ontzettend blij zijn dat Bestrating.nl zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan ons team. We zien hierin een goede partner om ons ambities waar te maken en we gaan ons inzetten om samen Bestrating.nl verder te groeien.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *