Cart Total Items (0)

Winkelwagen

MTB Team Grinta – Bestrating.nl is een samenwerkingsverband aangegaan met Grinta Business Cycling. Grinta Business Cycling is een netwerk van ruim 60 ondernemers met passie voor de wielersport. De leden van Grinta Business Cycling zijn zelf ook fietsers, één keer per maand treffen ze elkaar op de fiets. Want fietsen en netwerken gaat erg goed samen, is gebleken.

Omdat wielrennen en netwerken zo goed hand in hand gaan, levert het lidmaatschap de leden van Grinta Business Cycling veel op. Natuurlijk de nodige zakelijke contacten, maar ook de mogelijkheid om met een groep gelijkgestemden maandelijks flink door te trappen.

De samenwerking met ons team geeft Grinta Business Cycling de mogelijkheid om haar businessclub te verbreden, waardoor het lidmaatschap een nog grotere toegevoegde waarde heeft voor haar leden. Grinta Business Cycling is geen betalende sponsor, maar een partner. De inbreng bestaat uit het grote netwerk dat ze hebben, waarvan het team gebruik kan maken. Grinta Business Cycling en MTB Team Grinta – Bestrating.nl zoeken elkaar op waar ze elkaar kunnen versterken. Een kruisbestuiving waar beide partijen iets aan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *