Cart Total Items (0)

Winkelwagen

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” disabled=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ custom_padding=”14.7344px|0px|0px|0px” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off” border_color=”#ffffff”]

Afgelopen weekend stonden de rijders van het team bij 2 verschillende wedstrijden aan de start.
Rick,Otto ,Tim en Tycho stonden aan de start bij de 3 Nations Cup op het zeer technische parcours in het Belgische Beringen en Micha pakte de Hel van Groesbeek als als graatmeter waar hij nu zou staan in de marathons.

Zaterdag in alle vroegte zijn de mannen onderweg naar Beringen om op tijd het parcours te kunnen verkennen.
Dat is ook wel nodig, Beringen staat bekend als een zeer technisch parcours met vele hoogte meters per ronde.
Het parcours is aangelegd op de afvalberg van het voormalig mijnstadje en heeft vele technische afdalingen met drops, houten kom bochten, rockgardens en snelle pistes. De steile klimmen naar de top maken het zwaar en het is dan ook zaak om zeer geconcentreerd te blijven rijden.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.mtbteamgrinta.nl/wp-content/uploads/2019/04/WhatsApp-Image-2019-04-07-at-4.22.14-PM.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_width=”1px” border_style=”solid” disabled=”off”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ custom_padding=”0px|0px|14.7344px|0px” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Na een middag verkennen op naar het vakantiepark voor de broodnodige rust wat eten en een stukje onderhoud aan mens en materiaal. Zondag morgen om 7uur wordt een ieder weer aan het ontbijt verwacht.

Na nog een beetje verkennen en warm rijden mogen om 9.30uur Otto en Rick van start voor hun wedstrijd.
Beide zitten in de middenmoot van het veld wanneer het grote veld van een 60 rijders aan de wedstrijd begint. Het is zaak voor de mannen gelijk bij de start wat plekjes op te schuiven, eenmaal aan de lange klim begonnen wordt dit een stuk lastiger omdat daar het parcours maximaal 2 fietsen breed is.

Eenmaal aan de top rijden Rick en Otto hun eigen tempo en kunnen ze een tijdje bij elkaar in de buurt blijven. Rick weet een aantal plekken op te schuiven in de laatste ronde en komt rond de 37ste plek over de finish. Otto mist na de eerste ronde de power in de benen en komt in een schrepe bocht niet helemaal goed uit. Een pijnlijke knie tot gevolg en helaas betekend dit einde wedstrijd voor hem.

Om 11 uur klinkt het startschot voor Tim en Tycho, zij kunnen aan de bak voor 75min (wed)strijd over die grote berg van Beringen. Tim mag wat verder voor in het veld de strijd aan gaan met zijn mede rijders en moet behoorlijk moeite doen om zijn voorganger niet in de wielen te rijden.
Hij weet een mooie constante wedstrijd te rijden maar de laatste ronde koste toch wel enige moeite. Tim is tevreden met het resultaat na deze leerzame dagen.

Voor Tycho liep het allemaal wat moeizamer, hij kamt met wat fysiek ongemak na de vorige wedstrijd maar wilde het op dit technische parcours toch graag proberen. Na de eerste ronde moet hij het tempo behoorlijk minderen om in ieder geval de wedstrijd toch uit te kunnen rijden.

Al met al was dit een zeer leerzaam weekend voor de mannen. De technische kennis is behoorlijk bijgeschaafd na 2 dagen op dit mooie parcours.In voorgaande jaren waren we met een behoorlijke delegatie aanwezig bij de Hel van Groesbeek, dit jaar mocht Micha de honneurs voor het team waarnemen. Micha heeft deze marathon uitgekozen om te kijken waar hij staat in het grote deelnemersveld na zijn herstel periode. Na 2 ronden was het fysiek niet echt verstandig vol door te gaan, echter wel weer lekker een aantal wedstrijd km in de benen.

Komend weekend zal een gedeelte van het team aan de start staan bij de 3 Nations Cup op het zware parcours in Saalhausen.

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”1577,1573,1587,1576,1578,1579,1581,1580,1586,1585,1574,1575,1582,1583,1584,1588″ fullwidth=”off” show_title_and_caption=”off” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *