Cart Total Items (0)

Winkelwagen

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” custom_padding=”0px|0px|54px|0px” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Tekst” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Afgelopen weekend heeft het team deelgenomen aan de wedstrijd bij ons om de hoek in Gieten. Compliment aan de organisatie voor het strakke beleid. Niet omdat wij het leuk vinden, wel omdat het mogelijk was hierdoor een wedstrijd te rijden, gezelligheid rondom de wedstrijd is dan ondergeschikt.
Omstreeks 9:00 uur klonk het start signaal voor onze renners.
Anne-Jan kon goed meekomen bij de start, Cees zijn tactiek was om zich een beetje in te houden bij de start. De benen voelden goed en de gaskraan mocht open!
Tijdens de race krijg je groepjes en daar maakten zij dan ook slim gebruik van. Het was flink aanpoten want het tempo zat er goed in.
Cees was in iedergeval tevreden: “Het ging goed en de hardslag benen waren onder controle, de wedstrijd afgesloten met een tevreden gevoel!”

Een paar minuten na de start van de ‘volwassenen’ mochten de nieuwelingen en Junioren van start.

Sven Vanderwerf

, Otto van Zanden &

Rick Suurd

konden goed mee komen bij de start. Bij Stijn Ter Schure ging dit minder goed en had al vrij snel na de start van de wedstrijd van kramp in de spieren.

Otto & Sven wisten goed mee te draaien in de kopgroep, Rick reed hier een groot deel ook mee maar liep na een verkeerde lijn keuze in een modderstuk compleet vast en moest de kopgroep laten gaan.
Ondanks de kramp van Stijn heeft hij toch nog 30km door gereden maar toen toch door de pijn de wedstrijd moeten verlaten.
Rick sloot aan bij een groepje en wist weer op adem te komen, daarna weer een aantal renners weten in te halen.
Na het zandstuk reed er 3 man uit de groep waar Otto bij zat, doordat de andere 2 renners van zijn groepje niet goed samen werkten lukte het niet om het gat te dichten.
Sven kwam er al vrij snel achter dat zijn benen niet super waren Zondag, telkens vielen er kleine gaatjes na de grote modder stukken. Hij wist ze elke keer weer dicht te rijden maar dit kostte teveel energie. Na weer een modderstuk en net de verkeerde lijn viel hij stil, weer geprobeerd het gat dicht te rijden maar dit lukte niet. In de laatste ronde ging het lampje uit bij Sven en viel hij toch stil. Wel verder gegaan en de wedstrijd uitgereden. “Ondanks de offday heb ik alsnog een goed gevoel omdat ik tot de laatste meters heb geprobeerd naar ze toe te rijden.”
Otto wist als 5e over de streep te komen bij de Junioren en Nieuwelingen gemixt en als 2e bij de Nieuwelingen “Zeker tevreden over vandaag!”
Een wedstrijd zonder pers, fotograven of verslag leggers, Dank aan de persoonlijke begeleiders van de renners voor de foto’s en uiteraard de begeleiding van de renners 😉
Nu afwachten wat de rest van het seizoen op ons pad komt qua wedstrijden. De jonge heren binnen ons team kunnen nog wel wat wedstrijden aan.
Martini Reclamemakers BV

#orangedream

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *