Cart Total Items (0)

Winkelwagen

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” custom_padding=”0px|0px|54px|0px” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ custom_padding=”0px|0px|27px|0px” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Tekst” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Dit was hem dan, de laatste wedstrijd van het seizoen. Om kwart over negen was iedereen aanwezig bij de tent om zich goed te kunnen voorbereiden voor de wedstrijd. De Hondsrug Classic, 2 rondes met 3 lussen. Met veel strand.

Alle renners mochten rond elf uur van start.
Met de elite en beloften renners voorop gevolgd door o.a. onze nieuwelingen en junior.
Micha stond op de tweede startrij en kon goed wegkomen, vlak achter hem ging het mis. Een best grote val partij waarbij Bryan en Rick ook naar de grond gingen.
De rest kon er omheen en vervolgden hun weg achter de kop aan, Bryan en Rick hadden even tijd nodig om weer omhoog te krabbelen en o.a. het stuur weer recht te zetten maar stapten daarna wel weer op en reden verder.

Bij de eerste door komst zat Micha iets achter de kop groep en had de eerste lus zijn best gedaan om bij de kop te kunnen blijven, dit kwam hij later tegen.
Tim & Otto zaten niet ver achter Micha en daar achter zaten Bryan, Rick & Sven. Benny zat ook niet ver achter de andere jongens maar had in de eerste lus eventjes kennis gemaakt met de grond. Bryan had veel last van de val bij de start en besloot hier dus zijn wedstrijd te eindigen.

Na de 2e lus reed Micha mooi in een groep mee, gevolgd door Tim en Otto in een andere groep.
Niet ver daar achter kwamen Rick en Sven samen en daar achter Benny.

Nadat ze de 3e lus hadden gereden zag het veld er nog ongeveer hetzelfde uit. Het enige verschil was dat Sven een stukje bij Rick weg had weten te rijden.
Na de 4e lus was het voor Otto einde wedstrijd, Moeite met power leveren en gewoon geen kracht meer.

Tim kreeg in de laatste lus last van kramp en zakte hierdoor jammer genoeg heel wat plaatsen terug.
Na ongeveer 70km mochten de mannen gaan finishen.

Micha wist op een 23ste positie te finishen,
Gevolgd door Rick op de 38ste plek met Sven daar vlak achter op p46. De gevolgen van Tim zijn kramp zorgden wel voor dat hij finishte op p66.
Benny wist op de 77ste plek over de streep te komen.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”http://www.mtbteamgrinta.nl/wp-content/uploads/2019/10/Start_Crash.mp4″ admin_label=”Video” disabled=”off”][/et_pb_video][et_pb_gallery gallery_ids=”1762,1761,1760,1759,1758,1757,1756,1750,1749,1755,1754,1753,1752,1751″ fullwidth=”off” posts_number=”4″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” auto_speed=”7000″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *