Cart Total Items (0)

Winkelwagen

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” custom_padding=”0px|0px|54px|0px” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” disabled=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ custom_padding=”0px|0px|27px|0px” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off”]

Het was weer een “vieze” editie maar gelukkig viel het met de regen erg mee! Een mooi en gezellig weekend met het hele team.

Voor Micha, Cees en Anne-Jan was deze editie van de Bart Brentjens Challenge het NK Marathon van 2019.
Gelijk bij de start ging het tempo omhoog. Dit maakte het lastig om op een goede positie door de eerste versmalling te komen.
“Na ongeveer 10km in een groepje gekomen, maar het tempo voelde niet lekker en had nog niet een lekker ritme gevonden”

Na een uur kon Micha lekker in een ritme komen, Hij kon meer vermogen leveren en het ging steeds makkelijker.
Na veel terrein goed te hebben gemaakt was het naar ongeveer 60km raak, lekke band. Snel een plug er in en weer door, wel veel tijd en posities verloren. De wedstrijd was een grote chaos. Dus reed Micha nogsteeds voor de 5e positie. Tot de laatste post bleef de band nog leeg lopen dus om zeker uit te kunnen rijden een nieuw achterwiel gestoken.
Eenmaal over de finish bleek het voor p7 bij de beloften. “Niet waar ik voor kwam, maar het zat gewoon niet mee.

Bij Cees en Anne-jan ging het er iets anders aan toe,
Anne-jan had last van wat technische problemen maar dit mocht de pret niet drukken. Eenmaal aangekomen bij Post 2 besloot Anne-Jan dat het mooi geweest was. Voor Cees was stoppen er niet bij aangezien z’n vrouw hem het gehele weekend heeft staan aanmoedigen 😉

Voor de jonge jongens was het geen wedstrijd,
Een mooie tocht van 75km voor de boys. In het begin reden de jongens mooi met zijn allen samen. Na ongeveer 20 km viel het wat uit elkaar maar al snel kwam er de eerste verzorgingspost. Hier kwam de groep weer samen maar al snel viel het weer uit elkaar door de drukte in de klimmen.
Vlak nadat de groep uit elkaar viel was het raak voor Sven, de eerste lekke band. Door wat problemen met het ventiel duurde het erg lang voordat het groepje weer onderweg ging. Door goed samen te werken konden ze toch nog aardig wat mensen weer inhalen.
Op ongeveer 40km kreeg Tim lek, en al snel daarna nog een keer.
15km voor de finish kon Tim aansluiten bij het andere groepje dat hem al eerder achterop was gekomen.
Otto was de eerste om te finishen op de 75km!
Snel daarna kwamen Bryan, Rick, Sven & Tim gevolgd door Tycho.

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”1745,1743,1742,1744,1741″ fullwidth=”off” posts_number=”4″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” auto_speed=”7000″] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *