Cart Total Items (0)

Winkelwagen

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Zondag 11 Juli
3 Nations Cup Spaarnwoude

Voor Otto en Sven begon deze wedstrijd dag mooi optijd. Negen uur mochten de jongens van start. Otto en Sven konden beide goed wegkomen bij de start. Ze hadden beide een goed ritme en konden elke ronden een paar posities pakken. Otto maakte een foutje en mocht de grond van iets dichterbij bekijken, het ritme was hij even kwijt maar wist deze terug te pakken en reed voor plek 17. Sven mocht de laatste meters nog extra aanzetten en kwam al sprintend over de meet op P15. Otto had helaas in de laatste ronde een lege band maar wist alsnog over de streep te komen op P24. Het gevoel is goed bij de heren!

Rond kwart over vier klonk het startschot voor de nieuwelingen. Stijn mocht achterin het veld van start, hierdoor zat hij bij de eerste doorkomst over de lange rockgarden wat opgesloten. Vrijwel het hele veld ging lopend over de rockgarden waar door posities pakken lastig werd. Lang rond de 32ste positie rond kunnen rijden tot er in de laatste ronde kram in zijn benen schoot en om het af te maken kreeg hij te maken met materiaal pech. Ondanks de kramp en pech op een 37ste positie over de streep gekomen. Op maar meer in Beringen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *