Cart Total Items (0)

Winkelwagen

[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Weekend van 17 & 18 Juli
3 Nations Cup Beringen (BE)

Zaterdag, kwart over vier, Beringen, Het startschot voor de Nieuwelingen.

Stijn kon goed weg komen en wist gelijk al van P40 naar P25 te rijden in de openingsfase van de wedstrijd. Halverwege de wedstrijd begon de warme temperatuur toe te slaan en moest Stijn een paar plekken laten gaan. Na een paar rondes herstel wist hij nog een paar plekken terug te pakken en wist als 30ste over de streep te komen.

Zondag morgen klonk om elf uur het startsignaal voor de Junioren. Sven en Otto konden goed wegkomen van de startstreep. Otto kwam in de openingsronde ten val door een voorganger waardoor hij door een groot deel van het veld werd ingehaald. Sven had een goed ritme gevonden vanaf de start en wist dit aan te houden tot 2 ronden voor het einde waarin hij onderuit ging. Snel weer overeind en het ritme terug kunnen vinden. In de slotfase van de wedstrijd wist hij nog een aantal renners in te halen en kwam op P20 over de streep. Otto had goede benen en wist na zijn val het grote deel van het deelnemersveld dat hem was gepasseerd terug te pakken en mocht op P25 de wedstrijd afsluiten. Na ongeveer 1uur en 40 minuten koers zijn de mannen tevreden gefinisht maar toch zit er bij beide heren het gevoel dat er nog meer in zit. We gaan het zien komend weekend op de VAM-berg in Wijster!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *